Βελτιώσεις

Η μακροχρόνια εμπειρία της GearTech Engineering στο χώρο τη βελτίωσης κυρίως στης Ιαπωνικής προέλευσης αυτοκινητοβιομηχανίες (Ηοnda,Mitsubishi,Subaru,Toyota,κλπ) μας έχει καθιερώσει σαν μια τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας τόσο σε ότι αφορά τις επιδόσεις του κινητήρα όσο και στα συστήματα μετάδοσης ,ανάρτησης ,πέδησης και γενικά στο σύνολο των μηχανικών μερών.

Επίσης σας παρέχουμε έγκυρες υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα ώστε να καταλήξετε στην πλέον κατάλληλη απόφαση βελτίωσης σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί η επένδυση της GearTech Engineering στην αγορά σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού για την παραμετροποίηση της κεντρικής μονάδας διαχείρισης (Εγκέφαλος,ECU) των περισσότερων Ευρωπαϊκών και μη οχημάτων από το 2000 και έπειτα όπως στο Group της Volks Wagen,Ford,Opel,Fiat , καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα μοντέλων αυτοκινήτων.

Αναλόγως λοιπόν με τις απαιτήσεις σας , παρακάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικά τα στάδια βελτίωσης σε Κινητήρες – Μοντέλα της Honda με τα αντίστοιχα διαγράμματα ροπής- ιπποδύναμης.Τα διαγράμματα αφορούν αυτοκίνητα που έχουν βελτιωθεί και δυναμομετρηθεί από την GearTech Engineering.